In fiecare zi de luni, marti si miercuri trimitem cate o masina din Romania cu destinatia Olanda. Sunt furgonete prelata de 20-25 mc, 8 sau 10 europaleti, greutate incarcabila de 1000 kg.

 Incepand de miercuri,joi si vineri incarcam in Olanda aceste masini zilnic cu marfuri avand destinatia Romania. Timpul de tranzit pentru Olanda este de 24-48 ore pentru orice marfa incarcata.

 Daca doriti sa va transportam marfa rapid si sigur pe relatia Olanda, indiferent daca este vorba de export sau import, indiferent daca sunteti persoana fizica sau juridica, indiferent daca doriti transport in regim exclusiv sau grupat, nu ezitati sa ne contactati!

 Transportam orice tip de marfa: paletizata, vrac, in cutii sau cartoane, mobila, utilaje, diferite elemente si structuri etc.

In Romania incarcam si livram marfa in urmatoarele judete:

transport-marfa-expres-europa.jpg

 

 

 Mures,
 Harghita,
 Covasna,
 Brasov,
 Sibiu,
 Alba,
 Arad,
 Timis,
 Hunedoara,
 Bihor,
 Satu Mare,
 Salaj,
 Cluj.

 

In Olanda incarcam si livram marfa in urmatoarele regiuni:

 

steagul-flag-netherland.jpg

 Limburg,
 Gelderland,
 Overijssel,
 Drenthe,
 Groeningen,
 Friesland,
 Flevoland,
 Utrecht,
 North Brabant,
 Zeeland,
 South Holland,
 North Holland

 

 In Olanda ridicam marfuri incepand de marti pana vineri, in fiecare zi pleaca o masina catre Romania din Olanda, pentru a putea livra marfurile cu rapiditate (12-48 ore). In Romania livram marfa in judetele mentionate mai sus.

 Pe relatia Olanda putem sa va oferim si un serviciu special:  relocari persoane fizice.

 Toate masinile din dotare sunt noi, norma poluare euro 6, iar fiecare marfa transportata este asigurata pana in limita a 50.000 euro.