Trimitem saptamanal 3 masini cu o capacitate de incarcare de 1000 kg si 25 mc pe relatia Romania-Belgia-Luxemburg-Romania. Sunt furgonete prelata de 8 si 10 europaleti, care pot transporta marfa Dvs. atat in regim grupat cat si exclusiv. Sunt transporturi caracterizate de rapiditate, timp de tranzit max 48 ore, precum si incarcari si livrari  door-to-door.

 Pe relatia Belgia-Luxemburg avem personal calificat si cu o vasta experienta care se ocupa si de relocarea persoanelor fizice.

 Daca doriti sa trimiteti marfa in Belgia si Luxemburg sau sa aduceti marfa din aceste tari in Romania, noi suntem solutia perfecta pentru afacerea Dvs!  Rapiditate, promptitudine, siguranta si costuri convenabile!

Transportam orice tip de marfa, atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

  Toate masinile din dotare sunt noi, norma poluare Euro 6, soferi calificati si experimentati, iar toate marfurile transportate sunt asigurate pana in limita de 50.000 Euro.

In Romania incarcam si livram marfa in urmatoarele judete:

transport-marfa-expres-europa.jpg

 

 

 Mures,
 Harghita,
 Covasna,
 Brasov,
 Sibiu,
 Alba,
 Arad,
 Timis,
 Hunedoara,
 Bihor,
 Satu Mare,
 Salaj,
 Cluj.

 

 Suntem prezenti cu incarcari si livrari pe tot teritoriul Belgiei si Luxemburg.

 

steagul-flag-belgium-luxemburg.jpg

 

 In Belgia si Luxemburg ridicam marfuri incepand de marti pana vineri, in fiecare zi pleaca o masina catre Romania din Belgia si Luxemburg, pentru a putea livra marfurile cu rapiditate (12-48 ore). In Romania livram marfa in judetele mentionate mai sus.

 Pe relatia Belgia si Luxemburg putem sa va oferim si un serviciu special:  relocari persoane fizice.

 Toate masinile din dotare sunt noi, norma poluare euro 6, iar fiecare marfa transportata este asigurata pana in limita a 50.000 euro.