Pe relatia Austria va punem la dispozitie furgonete prelate de 20-25 mc , care pot incarca zilnic marfa Dvs.in Romania cu destinatia Austria sau invers din Austria cu destinatia Romania. Fiind un traseu scurt, toate marfurile incarcate ajung la destinatie de obicei in max.24 ore din momentul incarcarii lor.

 Putem transporta marfa pe traseul Austria atat in regim exclusiv si expres(masina dedicata unui singur client) cat si in regim grupaj, situatia in care mai multe marfuri se grupeaza pe aceasi masina.

Transportam orice tip de marfa, atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

 Aceste transporturi sunt caracterizate in primul rand de rapiditate si promptitudine, avand un timp de tranzit de 12-24-36-48 ore, toate marfurile ridicate se livreaza in max.48 ore din momentul ridicarii lor.

 Cu aceste masini din dotare va oferim si serviciul transport door-to-door, toate marfurile sunt ridicate si livrate la adresa specificata de client.

In Romania incarcam si livram marfa in urmatoarele judete:

transport-marfa-expres-europa.jpg

 

 

 Mures,
 Harghita,
 Covasna,
 Brasov,
 Sibiu,
 Alba,
 Arad,
 Timis,
 Hunedoara,
 Bihor,
 Satu Mare,
 Salaj,
 Cluj.

 

In Austria incarcam si livram marfa in urmatoarele regiuni:

 

steagul-flag-austria.jpg

 Viena,
 Niederosterreich,
 Oberosterreich,
 Burgenland,
 Steiemark,
 Salzburg

 

 In Austria ridicam marfuri incepand de marti pana vineri, in fiecare zi pleaca o masina catre Romania din Austria, pentru a putea livra marfurile cu rapiditate (12-48 ore). In Romania livram marfa in judetele mentionate mai sus.

 Pe relatia Austria putem sa va oferim si un serviciu special:  relocari persoane fizice.

 Toate masinile din dotare sunt noi, norma poluare euro 6, iar fiecare marfa transportata este asigurata pana in limita a 50.000 euro.