TERMENI ȘI CONDIȚII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI WWW.PANEUROPA-LOGISTICS.RO  ȘI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului.

1. INTRODUCERE

Protecţia datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului de către vizitatori sau potențiali clienți, precum și practicile noastre privind colectarea și utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră personale ca urmare a interacţiunii cu website-ul nostru. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare și sunteți de acord cu consecințele directe și indirecte, descrise mai jos, privind prelucrarea datelor Dvs. personale. Gestionarea în mod responsabil a datelor dumneavoastră cu caracter personal atunci când utilizați site-ul nostru și comunicați electronic cu noi, reprezintă o prioritate pentru societatea noastră.

Luăm toate măsurile necesare pentru protejarea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastră și respectăm în permanență dispozițiile de protecție a datelor valabile la nivel național și european. Colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor de către Paneuropa se realizează exclusiv în baza reglementărilor legale, în special în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE - RGPD), 

2. CINE SUNTEM

SOCIETATEA PANEUROPA LOGISTICS S.R.L. (denumită în continuare PANEUROPA) este  persoană juridică cu sediul în Sovata, strada Nicolae Bălcescu, nr. 2, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J26/100/2003, având CIF RO 15177621, adresă de e-mail: info@paneuropa-logistics.ro, telefon 0265 577 932.

În cazul în care aveți întrebări referitoare la protecția și securitatea datelor dumneavoastră sau doriți să vă exercitați drepturile sau să formulați revendicările la care sunteți îndreptățit(ă) în ceea ce privește confidențialitatea datelor, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail, utilizând datele de contact de mai sus.

Colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator al website-ului, ceea ce, în conformitate cu legislaţia Uniunii Europene privind protecția datelor personale (GDPR) ne conferă calitatea de operator de date pentru astfel de date, în sensul art. 4, punctul 7 din Regulamentul UE 2016/679.

La accesarea și utilizarea acestui website sunt colectate și utilizate date cu caracter personal, respectiv care ar putea influența viața dumneavoastră privată, conform descrierii detaliate de mai jos. Serviciile pe care le oferim nu pot fi utilizate fără a ne furniza aceste date.

3. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea și utilizarea a acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord în mod tacit cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și conditii de utilizare, nu accesați acest site.

4. DESCRIEREA SERVICIILOR

Platforma societății noastre vă pune la dispozitie informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se vor depune toate diligențele ca la publicarea lor pe site, toate informațiile să fie exacte.

5. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

S.C. PANEUROPA LOGISTICS S.R.L. este deținătoarea exclusivă asupra tuturor informațiilor ce rezultă din accesarea site-ului, rezervându-și dreptul de a modifica structura sau conținutul site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă. În acest sens, întregul conținut al site-ului este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul si prezentarea site-ului sunt deținute de PANEUROPA. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop, respectiv exploatarea site-ului în orice altă manieră fără confirmarea scrisă din partea PANEUROPA. Accesul și utilizarea paginii PANEUROPA sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informatțiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia. Informațiile prezente pe site sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina.

6. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor și serviciilor prestate de societatea PANEUROPA. În continuare, paneuropa nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistența pe site-ul pus la dispozitie a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, PANEUROPA nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său. Toate informațiile prezentate pe site cu privire la prestările de servicii oferite de PANEUROPA, prețuri, informații, campanii și promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Conținutul paginii web, a informațiilor și a altor materiale prezentate de PANEUROPA nu reprezinta o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

PANEUROPA nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu îsi asuma nicio obligație de rezultat sau diligența față de nicio persoană, exclude în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

7. OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a pune la dispoziția clienților informații generale despre activitatea desfășurată de societatea Paneuropa Logistics S.R.L. PANEUROPA nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, dar asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-si procure unul din serviciile sau prezentate în site, este rugată să contacteze societatea noastră prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

8. INFORMAȚII PERSONALE COLECTATE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume,  numere de telefon, adresă de e-mail), la modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie serviciile PANEUROPA LOGISTICS S.R.L., dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

9. CE DATE POT FI COLECTE / PRELUCRATE?

Date privind traficul web în cadrul site-ului PANEUROPA:

  • adresa IP
  • sistemul de operare, versiunea acestuia, rezoluția ecranului, tipul și versiunea browserului folosit
  • paginile sau fișierele accesate în interiorul site-ului
  • sursa traficului dumneavoastră în site(dacă, de exemplu, ne-ați gasit folosind o căutare pe Google sau dând click pe un link în Facebook) precum și cuvintele cheie după care ne-ați căutat
  • data și ora la care ați accesat diferitele pagini ale site-ului, durata vizitei pe fiecare pagină
  • ce furnizor de acces la internet ați folosit
  • zona geografică din care a provenit vizita dumneavoastră (până la nivel de localitate)
  • accesul abuziv sau neautorizat la resursele site ului Prin intermediul Google Analytics/Google Tag Manager
  • date privind categoria de vârsta (numai daca e logat in contul google)
  • preferințele de cumpărături și interesele legate de tema sitului nostru (numai daca e logat in contul google)
  • daca aveți Javascript activat sau nu in browserul Dumneavoastră
  • pagina de intrare și pagina de ieșire din site-u precum și traseul pe care ați folosit-o pe parcursul vizitei Dumneavoastre
  • tipul echipamentului folosit pentru accesarea site-ului, dacă este desktop, tabletă, telefon mobil (pentru ultimele două, inclusiv marca și modelul acestora)
  • Fișiere „cookies” în care se stochează informații cu privire la:
    • Daca aveți sau nu Javascript activat în browser
    • Un identificator unic pentru sesiunea de lucru din timpul vizitei Dumneavoastre
    • Newsletter, sau comunicarea de oferte și noutăți prin email pentru care utilizăm următoarele informații:
    • Numele dumneavoastră și adresa dumneavoastră de email
    • Istoricul dumneavoastră de client

Cookie-urile sunt fișiere text stocate pe computerul dumneavoastră, care permit în special analizarea utilizării de către dumneavoastră a site-ului. Paneuropa utilizează, respectiv instalează cookie-uri în conformitate cu dispozițiile legale valabile la nivelul Uniunii Europene. Paneuropa utilizează informațiile transmise prin intermediul cookie-urilor, ca de exemplu, tipurile de browser utilizate, sistemul de operare și activități precum durata vizitei, numărul paginilor accesate sau ora vizitei dumneavoastră. Datele de utilizare sunt analizate statistic exclusiv în cadrul companiei noastre, pentru a putea adapta site-ul web la necesitățile utilizatorilor. După încheierea vizitei dumneavoastră pe site-ul nostru web, nu vom mai avea acces la datele incluse în fișierele cookie.

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt stocate în formă personalizată pe durate diferite, în funcție de necesitate și scop (a se vedea observațiile de mai sus).

Ștergerea datelor se realizează conform descrierii de mai sus, cu excepția cazurilor în care există obligații legale (în conformitate cu dispozițiile societății și/sau fiscale) de păstrare a datelor.

Datele cu caracter personal furnizate în vederea contactării vor fi stocate pe o perioadă de 1 an.

10. SCOPURILE PRELUCRĂRII

Aceste date sunt analizate în scopuri statistice, pentru adaptarea site-ului nostru web la necesitățile utilizatorilor, optimizarea facilității utilizării site-ului, îmbunătățirea ofertelor publicate pe site, identificarea mai rapidă a erorilor și optimizarea corespunzătoare a funcționalității și gestionarea capacităților serverelor.

Prelucrăm datele Dvs. personale în următoarele scopuri:

  1. În vederea prestării serviciilor conform obiectului de activitate
  2. În vederea îmbunătățirii serviciilor noastre
  3. În scopuri de marketing și publicitate
  4. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Conform articolului 6 alineatul 1 litera f din RGPD, temeiul juridic pentru prelucrarea datelor de acces este reprezentat de interesul legitim (prezentare servicii, furnizarea de servicii și securitatea datelor)

Formularul de contact de pe pagina noastră  reprezintă o modalitate prin care ne puteți contacta, respectiv transmite observațiile dumneavoastră. Pentru a ne contacta, este necesar să furnizați anumite date referitoare la dumneavoastră. Astfel, sunt prelucrate și stocate, de asemenea, date cu caracter personal, și anume: nume, adresă de e-mail, număr de telefon. Datele sunt utilizate în vederea gestionării solicitării dumneavoastră și pentru a vă putea contacta cu privire la aceasta.  După caz, solicitarea poate fi înțeleasă, de asemenea, și ca o măsură pre-contractuală sau având legătură cu un contract (articolul 6 alineatul 1 litera b din RGPD). În scopul menționat mai sus, datele dumneavoastră sunt transmise, dacă este necesar, și punctelor de lucru ale societății. În principiu, datele prelucrate în scopurile menționate mai sus sunt stocate până la procesarea solicitării dumneavoastră. De asemenea, sunt stocate numai datele strict necesare, în baza dispozițiilor legale aplicabile, respectiv cerințelor obligatorii de păstrare a datelor. În cazul în care solicitarea dumneavoastră are legătură cu executarea unui contract, datele sunt stocate pe o perioadă de maxim  1 an.

11. LEGĂTURĂ CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de PANEUROPA utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

PANEUROPA nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Societatea de hosting care găzduiește platforma PANEUROPA este ROMARG.

12. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care viziteaza site-ul PANEUROPA și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres si neechivoc pentru următoarele:

prelucrarea acestor date și informații personale de catre PANEUROPA;

soluționarea de către PANEUROPA a cererilor, întrebarilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site);

transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct

PANEUROPA va păstra confidențialitatea acestor informații cu excepția cazurilor când în mod legal, datele privind operațiunile comerciale sunt raportate diverselor instituții ale statului. Organele statului au dreptul legal, să ne oblige să transmitem informațiile personale sau pseudonimizate în cazul anchetelor și/sau investigațiilor de orice natură.

Desigur, în anumite cazuri informațiile privind datele pot fi transmise si societatilor partenere, furnizori serviciii de curierat, furnizori servicii de plată, societăti de asigurare care se conformează acelorași legi ca și noi. Facem tot posibilul să protejăm și să securizăm cât mai bine toate informațiile pe care le colectăm, fie prin cale directă sau prin parteneri.

Coform Regulamentului UE 679/2016, Legii 129/2018, Legii nr. 506/2004, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de PANEUROPA exclusiv în scopul declarat al site-ului.

13. DREPTURILE UTILIZATORULUI

În continuare, beneficiați de următoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces;
  2. Dreptul de rectificare sau stergere a datelor cu caracter personal;
  3. Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor datelor cu caracter personal;
  4. Dreptul de portabilitate a datelor;
  5. Dreptul de a vă opune prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc;
  6. Dreptul de a vă adresa justitiei si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;  Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal -B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Dreptul de a nu face obiectul unui proces decizional automatizat (crearea de profiluri).

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către PANEUROPA cu o cerere în acest scop, folosind datele de contact de mai sus. PANEUROPA se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastră în scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

14. DISPOZIȚII FINALE

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu legislația națională și europeană privind protecția datelor cu caracter personal.  Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Ne rezervăm dreptul de a ne modifica, atunci când considerăm oportun, practicile de protecţie a datelor și de actualiza și modifica prezenta notă de informare în orice moment. Din acest motiv, vă încurajăm să verificaţi periodic prezenta notă de informare. Această notă de informare este actualizată la data la care apare în partea superioară a documentului.